En typisk klipning hos Charlotte Holm

Hos mig bliver du både klippet og plejet godt. Det er helt ok at være forfængelig, og du bliver både set, hørt og taget alvorligt netop af den grund. Du kommer samtidig hjem med en følelse af at have gjort noget godt for dig selv.

Mange af mine kunder er kommet hos mig i 20 år. Det hænger både sammen med kvaliteten, min evne til at skabe noget nyt, og ikke mindst den afslappede atmosfære, kunderne oplever.

Den gode tid handler både om at være grundig med samtalen og med klipningen – og om at gå alt hår igennem på en rolig måde, og på den vis skabe en frisure og et hår, der holder i mere end 5 uger. For mig handler det om at levere bæredygtigt hår, der holder hele vejen igennem.

Jeg vil selvfølgelig gerne, at mine kunder kommer igen, men jeg vil også, at de forlader min butik med følelsen af, at de har fået god og holdbar kvalitet. Jeg vil hellere, at de kommer igen om 8 uger i stedet for at finde en anden frisør om 4.

Behandlingen · Professionel og kærlig pleje

Vi starter med en konsultation om, hvad der skal ske. Hvordan vil du, dit hår skal se ud, og hvad dit behov er? Skal der ske noget nyt, eller skal det være en mindre forandring? Hvor megen tid vil du bruge på dit hår i hverdagen osv.?

Derefter begynder vi med hårvask, så dit hår bliver rent og naturligt i forhold til fald og flow – og så jeg kan se, hvordan dit hår lever.

Klipningen starter herefter – jeg inddeler håret fra nakke til sider og pandehår. Jeg laver en grundklipning og grundskabelon af dit hår med den rette længde. Man kan sige, at jeg laver kanten på puslespillet.

Jeg føntørrer derefter dit hår i naturligt fald med de rette styling produkter. Styling produkter bruger jeg for at beskytte dit hår, løfte eller strække det, alt efter hvad dit behov er.

Jeg laver billedet færdigt ved at skabe fylde i dit hår i form af volumen, løft, og bevægelse. – og kæler for detaljerne. Jeg får dit hår til at føje sig ved at klippe ind i spidserne, så håret får blødhed og smidighed. Man kan sige, at jeg arbejder med hvirvlerne i stedet for imod – og lægger brikkerne sammen og skaber balance og bevægelse til det fuldendte billede.

Behandlingen sluttes af med de sidste styling produkter, som er en slags make-up til håret, de fuldender billedet og skaber det rette look.

Du ser dig selv i spejlet, og jeg fortæller, hvad du skal bruge hjemme for at opnå samme resultat hver dag. Vi taler om, hvornår det er bedst for dit hår med næste tid. Og mangler du nogle produkter, så klarer vi det til sidst.

Slap af, træk vejret og nyd din klipning

Jeg taler ikke folk efter munden, men fortæller sandheden – og ikke nødvendigvis altid det, kunden gerne vil høre. Jeg tror faktisk, at det er derfor, mine kunder kommer. Jeg laver ikke noget, jeg ikke kan stå inde for. Når du er hos mig, så kan du lige så godt slappe af, trække vejret og nyde, at du er hos en ekspert, der tager sig tid til dig og dit udseende.